top of page
Heenvliet
Cohésion Golfje3.png
Heenvliet

Wil jij ook dat jouw interieur een eenheid is? 

Een plek waar alle kleuren op elkaar afgestemd zijn en waar je rust en ruimte hebt? Een interieur dat 100% bij jou past? Dan is een interieurontwerp op maat iets voor jou.

In 6 stappen naar een persoonlijk interieur dat een eenheid is

01

STAP

Indelingsplan

03

STAP

Meubels & Accessoires

05

STAP

Afrondende call

02

STAP

04

STAP

06

STAP

Persoonlijke stijl bepalen

Inspiratiesessie in Atelier Cohésion

Kleuren & materialen

IMG_9848.jpg

01

Persoonlijke stijl bepalen

Fysieke afspraak

Ons uitgangspunt is dat je een interieur krijgt dat 100% bij jou past. De eerste stap in het interieurontwerp op maat is daarom het bepalen van jouw persoonlijke interieurstijl. Het interieur wordt een cohesie (samenhang) tussen jouw interieurstijl en unieke persoonlijkheid, daarom vinden wij het fijn om jullie beter te leren kennen. Vanuit jouw persoonlijkheid zijn er namelijk basisbehoeften die jij hebt, waar jouw interieur in kan faciliteren.

Om dit goed aan te pakken hebben wij een unieke methode ontwikkeld om in korte tijd veel te weten te komen over jouw persoonlijkheid én jouw interieur-behoeften. Aan de hand van deze analyse maken wij een moodboard, deze presenteren wij tijdens een afspraak bij jullie thuis. Tijdens deze afspraak inventariseren wij ook de meubels en accessoires die je graag wil behouden. Hier houden wij rekening mee in het advies.

02

Indelingsplan

Een fijne indeling is ontzettend belangrijk voor het interieur. Aan de hand van een plattegrond zie je de verschillende mogelijkheden qua indeling en meubels. Dit laat ook zien op welke manier je knusse hoekjes kunnen maken, zonder het gevoel van ruimtelijkheid te verliezen.

Het indelingsplan bespreken wij tijdens een zoom-call.

Zoom-Call

Over Cohésion Interiors
Over Cohésion Interiors

03

Presentatie in Atelier Cohésion

Fysieke afspraak

Tijdens de derde stap zien wij elkaar in ons atelier in Rotterdam en presenteren wij de eerste opzet van het interieurontwerp. Dit doen wij door middel van een duidelijke 3D tekening en verschillende kleurstalen bij elkaar. Tijdens deze afspraak maken we in een paar uur keuzes, waar je normaliter misschien weken voor nodig hebt. Denk aan:

  • De meubels

  • Verf

  • Behang

  • Tegeltjes

  • Vloeren

  • Raambekleding

  • Meubelstoffen

 

En andere materialen die relevant zijn voor jouw ontwerp. Op deze manier word jij ontzorgd, omdat je niet meer voor iedere individuele keuze naar een aparte winkel hoeft te gaan én zie je hoe alle keuzes samenkomen en een eenheid vormen.

04

Meubel en accesoire plan

Zoom-Call

Na de planpresentatie ontvang je een duidelijk overzicht van alle verschillende meubels- en accessoires die wij gebruikt hebben in het ontwerp, zodat jullie hier rustig over na kunnen denken en deze meubels in het echt kunnen bekijken.

In een shoppinglist ontvang je de directe linkjes naar deze producten, samen met de merk- en winkelnaam. Dit hoef je dus niet zelf uit te zoeken. Uiteraard houden wij hierbij rekening met het budget.

We bespreken het meubel- en accessoire plan tijdens een zoom-call.

IMG_9839.jpg
Over Cohésion Interiors

05

Kleuren controleren

Fysieke afspraak

We controleren de kleuren en materialen die wij gekozen hebben tijdens de Interieur Inspiratiesessie in het licht van de woning. Vervolgens werken wij het kleurenplan uit per ruimte, dit wil zeggen: 

  • Wat zijn de definitieve kleuren en materialen (inclusief kleurnummers)

  • Waar komen deze kleuren en materialen precies in de ruimte? (dus op welke muur komt het behang, welke muur krijgt welk kleurnummer etc.)

Op deze manier hebben jullie een handig overzicht voor de uitvoerders.

06

Afrondende call voor vragen

Zoom-Call

Tot slot hebben jullie een interieurontwerp dat op maat gemaakt is en helemaal past bij wie jullie zijn. Alle keuzes voor de indeling, meubels, kleuren en materialen zijn duidelijk.

We spreken elkaar tijdens een afrondende zoom-call om de laatste vragen te behandelen, zodat jullie optimaal kunnen genieten van de rust en ruimte in jullie nieuwe interieur.

IMG_9600.jpg

Rhiannon
& Don

"Het team van Cohésion is buitengewoon getalenteerd in wat ze doen! Als je op zoek bent naar iemand die een interieur kan ontwerpen dat past bij jouw levensstijl en persoonlijkheid, hoef je niet verder te zoeken. Al na één gesprek ben je overtuigd. Ze luisteren goed naar je en werken met je mee, zodat je je echt onderdeel voelt van het proces."

Project Amsterdam

Faq

IMG_9769.jpg

Wil jij een interieurontwerp op maat, zodat jouw interieur een eenheid is en aansluit op jouw persoonlijkheid?

Op dit moment is er een wachtlijst voor een interieurontwerp op maat door Cohésion Interiors. Binnenkort komen er weer plekken vrij.  Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je in op de wachtlijst. 

Bedankt! We nemen contact met je op, zodra er een plekje vrij is voor een interieurontwerp op maat.

bottom of page