top of page
Over Cohésion Interiors

Cohésion Interiors.

Cohésion is een Rotterdamse interieurontwerp-studio, onder leiding van Kirsten Sparreboom en is gevestigd in een monumentaal pand aan de Heemraadssingel in Rotterdam. 

De eerste stap in ons interieurontwerp-proces is het ontdekken van jouw persoonlijke interieurstijl en het loslaten van externe ruis. Op deze manier komen we tot de kern van wat jij belangrijk vindt in jouw woning.

Samen met het betrokken team van Cohésion Interiors, creëren we een esthetisch en persoonlijk interieur, waar je trots op bent.

Cohésion Golfje3.png

co·​he·​sion ; noun

The action or fact of forming a united whole.

Over Cohésion Interiors

Eenheid & Eigenheid

Cohésion is in 2020 opgericht door Kirsten vanuit het verlangen naar meer eenheid in eigenheid. In jouw interieur en leven. Inmiddels heeft Cohésion ruim veertig interieurs ontworpen op basis van de persoonlijkheid van haar klanten.

Cohésion gelooft in Inclusive Interior Design, in tegenstelling tot Exclusive Interior Design. Het ontwerp-proces van jouw woning is een persoonlijk proces, waarbij wij jouw ziel vertalen naar het interieur.

Daarom nemen wij, tijdens een interieurontwerp op maat, de tijd om jou te leren kennen en krijg je gedurende het ontwerp persoonlijke begeleiding van het betrokken team van Cohésion Interiors.

Maak kennis met het betrokken team van Cohésion Interiors

Cohésion for Creatives

Naast het ontwerpen van interieurs op basis van de persoonlijkheid van haar klanten, helpt Cohésion vanuit dezelfde visie ook creatieve ondernemers met een esthetisch merk met een bedrijf dat helemaal bij hen past.

Kirsten zet, samen met een betrokken team, haar expertise in om interieurontwerpers en andere creatieve ondernemers te begeleiden naar een merk dat 100% aansluit op hun persoonlijkheid.

IMG_0127.jpg
bottom of page