top of page
  • Foto van schrijverKirsten

Ankie & Paul - Project Almere"Ik was altijd op zoek naar verandering en kon geen rust vinden in huis. Eerst twijfelde ik over de kosten, want ik dacht ‘’dat geef je toch niet zomaar aan jezelf uit’’.


Maar ik (en we) zijn er zo blij van geworden. De afspraak samen met Kirsten om samen door de materialen heen te gaan, het fijne contact tussendoor en het eindresultaat. Het is het geld meer dan waard. Wat een fijn gevoel om je huis mooi te maken.


Aan iedereen die nog twijfelt om met Kirsten te werken, zou ik zeggen: Doen! Ze denkt mee, dringt haar mening niet op en heeft geduld. Het scheelt je zoveel twijfels en miskopen en het is een onwijs leuk proces."


Ankie en Paul kozen voor een Interieuradvies op maat. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het hele project hier.


Comments


bottom of page