top of page
  • Foto van schrijverKirsten

Ariane Heere - Project HeenvlietWat is de reden dat je mij hebt benaderd voor het ontwerp van jouw woning?

‘’Ik ervaarde druk doordat ik het heel graag in een keer goed wilde doen. Doordat je kunt sparren en advies krijgt verlicht dat ontzettend. Daarnaast vond ik het ook gewoon heel leuk om op zo’n manier een ruimte in ons huis aan te pakken. Ook vertrouw ik jou.’’


Welke bezwaren had je om een interieurontwerper in te schakelen? Dus waar twijfelde je over voordat je met mij aan de slag ging?

‘’Het enige waar ik over twijfelde was mijn eigen drang naar perfectie. Ik weet dat het daarom soms moeilijk is met me te werken.’’


Zijn deze bezwaren / redenen weggenomen tijdens deze samenwerking? En zo ja, hoe zijn deze weggenomen?

‘’Ja, ik had soms even de tijd nodig tussen bepaalde stappen om alles te verwerken en voelen. Hier kreeg ik de ruimte voor.’’


Wat zijn de positieve punten aan onze samenwerking?

‘’Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Iedere dag weer. Verbeterpunten heb ik niet.’’


Op welke manier merk je dat jouw interieur echt bij jou past?

‘’Ik krijg inderdaad vaak te horen dat het echt mijn stijl is die herkend wordt, dat is zo leuk om te horen!’’


Wat zou je tegen iemand willen zeggen die op dit moment twijfelt om met mij samen te werken?

‘’Doen! Het is het geld echt waard en je krijgt er zoiets moois voor terug.’’


En tot slot, is er iets dat je zelf nog wilt zeggen over onze samenwerking en het eindresultaat?

‘’Lieve Kir, wat was het een feestje om met jou onze woonkamer in te richten. Je begreep heel goed waar ik naar op zoek was en dacht daarin mee. Het was voor mij zo fijn dat ik af en toe de bevestiging kreeg die ik nodig had om knopen door te hakken. Het is iedere dag nog een feestje om in de woonkamer te zijn. Het is echt een eenheid, uniek en helemaal ons.’’


Ariane & Kevin kozen voor een interieurontwerp op maat. Bekijk de binnenkijker van hun vernieuwde woning hier. PS. Ariane is interieurfotograaf en heeft alle prachtige binnenkijkers gefotografeerd die op mijn website staan.


Kommentare


bottom of page