top of page
  • Foto van schrijverKirsten

Nadieh & Wesley - Project GroessenWat is de reden dat je mij hebt benaderd voor het ontwerp van jouw nieuwe

woning?

"Ik kwam je tegen op Instagram en de foto’s en warme kleuren die ik zag spraken me direct aan. We vonden het fijn dat iemand met ons mee zou denken, omdat we allereerst veel keuzes zouden moeten maken voor het nieuwe huis en ook graag GOEDE keuzes wilden maken."


Welke bezwaren had je om een interieurontwerper in te schakelen? Dus waar twijfelde je over voordat je met mij aan de slag ging?

"Niet echt een bezwaar geweest, maar de kosten zouden eventueel een bezwaar kunnen zijn, vooral omdat je gaat denken "ahh kunnen we het dan toch niet zelf?", maar wij waren er al heel snel uit dat we iemand met ons mee wilde laten denken."


Zijn deze bezwaren / redenen weggenomen tijdens deze samenwerking? En zo ja, hoe zijn deze weggenomen?

"Absoluut! Door veel vragen te beantwoorden, veel knopen met ons te hebben doorgehakt en veel leuke keuzes te hebben gemaakt."


Wat zijn de positieve punten aan onze samenwerking?

"Je hebt veel vragen kunnen beantwoorden (over grote dingen, maar ook over details) en het belangrijkste: wij voelen ons mega prettig in ons interieur en zijn er zó blij mee. Verbeterpunten hebben wij niet."


Op welke manier merk je dat jouw interieur echt bij jullie past?

"De warme "roestkleur", het strakke, maar toch ook het gezellige, complimenten die we krijgen over het dat zo in een magazine kan doen het ook erg goed natuurlijk."


Wat zou je tegen iemand willen zeggen die op dit moment twijfelt om met mij samen te werken?

"Niet twijfelen over de kosten, het is het zó waard. Je gaat zo veel blijer zijn met je interieur dan je van tevoren had kunnen denken."


En tot slot, is er iets dat je zelf nog wilt zeggen over onze samenwerking en het eindresultaat?

"Wij voelen ons helemaal thuis in ons nieuwe huis, dankzij de keuzes die we samen met Kirsten hebben gemaakt. Kirsten ziet het totaalplaatje voor zich, is goed te bereiken, denkt mee over grote beslissingen én over details en is daarnaast ook een ontzettend fijn, gezellig persoon.

Wij hebben geen seconde spijt gehad dat we Kirsten gevraagd hebben mee te denken met ons nieuwe interieur!


Een huis stylen kan iedereen, maar een écht thuis ontwerpen is vakwerk."


Nadieh en Wesley kozen voor een interieurontwerp op maat. Bekijk de binnenkijker van hun prachtige woning hier.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page