top of page
  • Foto van schrijverKirsten

Floor & Adriaan - Project Rotterdam Kralingen‘’Wij wilden graag meer kleur in huis, maar wij vonden het moeilijk om zelf een geheel van de ruimte te maken. Ik ben Kirsten een tijdje op Instagram gaan volgen om te kijken wat voor stijl en combinaties ze maakte. Dit vond ik heel mooi en aansluiten bij mijn smaak. Ik twijfelde een beetje over de investering, maar ik merkte al snel dat dit helemaal de moeite waard is. Kirsten kwam met ideeën waar wij nooit zelf op waren gekomen! Kirsten heeft ons enorm geholpen met het samenbrengen van onze ideeën om een mooi geheel te maken van mijn interieur. De meest positieve punten vond ik: het fijne contact, de fysieke afspraken, veel kennis van laatste interieur trends en leuke merken.’’ Floor en Adriaan kozen voor een interieurontwerp op maat. Dit prachtige project is gepubliceerd als binnenkijker in het interieur magazine Werelds Wonen. Bekijk de publicatie hier.


Commentaires


bottom of page